Kinderfietsen

Bike Fun Kids Lollipop 12"
Niet op voorraad
Stadsfietsen

Bike Fun Kids Lollipop 12"

Bike Fun Kids
€ 175,00
Bike Fun Kids is het toonaangevende merk voor kinderfietsen in de Benelux. Kwaliteit en veiligheid komen op de eerste plaats. Alle modellen zijn ontworpen met aandacht voor de specifieke noden van kinderen. Oog voor detail gaat hand in hand met een leuk design voor kids. Kinderen helpen zelf mee de leukste ontwerpen samen te stellen!
XTC jr 20" (2016)
Available
Mountainbikes

XTC jr 20" (2016)

Giant
60061620
€ 329,00
De XtC Jr. 20 is ontworpen om jonge rijders enthousiast te maken voor trailrijden en ze hebben precies de juiste maat en alle noodzakelijke onderdelen. Met een lichtgewicht aluminium frame, voorvering, licht lopende wielen en noppenbanden, is deze mini-mountainbike helemaal klaar voor het avontuur.
Alpina Girlpower
Available
Stadsfietsen

Alpina Girlpower 20" (2016)

Alpina
AGP20B
€ 309,00
De naam zegt het al: Girlpower! Voor meiden die minstens zo stoer zijn als jongens!
Kiddimoto Hero Superbike Jorge Lorenzo Kiddimoto Hero Superbike Jorge Lorenzo 2
Available
Loopfietsen

Kiddimoto Hero Superbike Jorge Lorenzo

Kiddimoto
39-KM-399
€ 195,95
Deze Kiddimoto heeft het uiterlijk van een echte motor. Deze is erg comfortabel dankzij zijn verstelbare zadel en gevormde handgrepen. Deze loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is een perfecte mix van kwaliteit en een stoer uiterlijk. Met deze loopfiets kan uw kind met plezier beleven op een actieve manier.
Kiddimoto Scooter
Available
Loopfietsen

Kiddimoto Scooter

Kiddimoto
39-KM-410
€ 195,95
Deze loopfiets is gemaakt van volwaardig eikenhout en is daardoor erg stevig. Deze rood-witte loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Naast het fraaie uiterlijk zit de loopfiets ook erg comfortabel. Met behulp van deze loopfiets kan uw kind op een speelse manier leren zijn/haar motoriek te verbeteren.
Kiddimoto Scooter Kiddimoto Scooter 2
Available
Loopfietsen

Kiddimoto Scooter

Kiddimoto
39-KM-412
€ 195,95
Deze loopfiets is gemaakt van volwaardig eikenhout en is daardoor erg stevig. Deze Roos-witte loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Naast het fraaie uiterlijk zit de loopfiets ook erg comfortabel. Met behulp van deze loopfiets kan uw kind op een speelse manier leren zijn/haar motoriek te verbeteren.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken.

De Zwaluw gebruikt cookies om je een betere webshop te kunnen bieden. Meer weten >