Hybride fietsen

Actieve filters

Koga Venya Koga Venya 2
Product available with different options
Hybride fietsen

Koga Venya 7.0

€ 1.799,00
De KOGA Venya blinkt uit door de ultieme combinatie van functionaliteit en vormgeving. Fantastisch om mee te fietsen én te pronken. De schakel-, rem- en verlichtingskabels zijn perfect geïntegreerd. Het lichte aluminium frame heeft een comfortabele geometrie zodat ook lange afstanden met plezier afgelegd kunnen worden.
57 cm 54 cm
Trek X300 Trek X300 2
Available
Hybride fietsen

Trek X300

€ 799,00
De avontuurlijke X Serie fietsen van Trek zijn voorzien van een slank, fraai afgewerkt frameontwerp en bieden zowel een sportief als comfortabel rijgedrag. Geïntegreerde kabelvoering en de door Trek gepatenteerde DuoTrap S integratie voegt innerlijke schoonheid toe aan het toch al fraaie uiterlijk van de X Series.
55 cm 60 cm 50 cm
Trek X500 Trek X500 2
Product available with different options
Hybride fietsen

Trek X500

€ 999,00
De avontuurlijke X Serie fietsen van Trek zijn voorzien van een slank, fraai afgewerkt frameontwerp en bieden zowel een sportief als comfortabel rijgedrag. Geïntegreerde kabelvoering en de door Trek gepatenteerde DuoTrap S integratie voegt innerlijke schoonheid toe aan het toch al fraaie uiterlijk van de X Series. De X500 beschikt nu ook over schijfremmen.
50 cm 55 cm 60 cm
Trek T600
Available
Hybride fietsen

Trek T600

€ 1.099,00
Het brede versnellingsbereik van de Shimano-aandrijving garandeert dat je nooit te zwaar of te licht trapt, zelfs niet op de langste beklimmingen.   De geveerde voorvork absorbeert de hobbels in het wegdek. Dat zorgt voor een soepeler, efficiënter en comfortabeler rijgedrag.   Buitengewoon veelzijdig: deze fiets is geweldig gezelschap tijdens...
60 cm 55 cm

Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Framemaat

Framemaat

Versnellingen achteraan

Versnellingen achteraan

Achterderailleur

Achterderailleur

Voorderailleur

Voorderailleur

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken.

De Zwaluw gebruikt cookies om je een betere webshop te kunnen bieden. Meer weten >