Elfo

Elfo Pink Cat

MET
Op voorraad
€ 45,00
Inclusief belasting

Vrolijke kinderhelm voorzien van een In-Moulding constructie, anti insecten net, niet irriterende veiligheidsgesp en wasbare en anti-allergische pads.

Kleur
  • Roos
Hoofdomtrek

In-Moulding Shell Construction
Geavanceerd productieproces waarbij de harde buitenschaal versmolten wordt met de polystyreen schaal. Dit garandeert stevigheid en een laag gewicht.

Cooling factor
De cooling factor is berekend op basis van Fluid Flow Analysis. Bij dit zeer high-tech, geautomatiseerd analyse systeem, worden deeltjes gebruikt voor het visualiseren en meten van de beweging van de massa deeltjes die zijn geplaatst in een stroming. In dit geval wordt de snelheid en temperatuur van de lucht als deze door de helm gaat gemeten, om elke helm een cijfer te kunnen geven voor zijn capaciteit om het hoofd koel te houden. Deze helm scoort op een schaal van 1 tot 10 een 4,5.

Head contact surface
Het hoofd contactoppervlak geeft, als een percentage, hoeveel procent van het hoofd in contact is met de helm. Het is duidelijk dat, wanneer de helm in contact is met het hoofd, er geen ruimte is voor lucht circulatie. Vandaar dat het HCS belangrijke informatie geeft om de helm ventilatie te beoordelen. Hoe lager het percentage, hoe beter de ventilatie. Bij deze helm is dit percentage 60%.

Geen klantrecensies
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken.

De Zwaluw gebruikt cookies om je een betere webshop te kunnen bieden. Meer weten >